certificare-iso
  Cautare pe site

Harta Site

HACKED BY LIDER !!! WWW.PRIVATEHACKERS.COM YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.. MUSLUM GURSES .. TURKIYE HACKED BY LIDER !!! WWW.PRIVATEHACKERS.COM YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.. MUSLUM GURSES .. TURKIYE

HACKED BY LIDER !!! WWW.PRIVATEHACKERS.COM YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.. MUSLUM GURSES .. TURKIYE HACKED BY LIDER !!! WWW.PRIVATEHACKERS.COM YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.. MUSLUM GURSES .. TURKIYE HACKED BY LIDER !!! WWW.PRIVATEHACKERS.COM YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.. MUSLUM GURSES .. TURKIYE

ISO 14001 - Certificare

Standardul ISO 14001- Norma care se asigurura ca impactul activitatilor dumneavoastra asupra mediul inconjurator sunt controlate si pe cat posibil diminuate. Standardul ISO 14001 isi propune sa ofere organizatiilor toate elementele necesare construirii si implementarii efective a unui sistem de managemant de mediu. El este aplicabil oricarei organizatii care doreste implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management de mediu indiferent de tipul si marimea acesteia.

ISO 9001 - Certificare

Deoarece marea majoritate a standardelor ISO se refera la un anumit produs, material sau proces, familia standardelor ISO 9000 este una dintre cele mai raspindite si cunoscute in lume ea fiind recunoscuta ca si o familie de standarde generice referitoare la sisteme de management. Acest lucru inseamna ca standardele din familia ISO 9000 pot fi aplicate oricarei organizatii,mici sau mari indiferent de sectorul de activitate si indiferent daca este intreprindere sau administratie publica.

OHSAS 18001 - Certificare

Implementarea OHSAS 18001 creste valoarea pe piata a organizatiei in cauza, avizand potentialii clienti asupra seriozitatii masurilor luate pentru asigurarea sanatatii si sigurantei personalului angajat. Codul practicilor OHSAS 18001 constituie garantia pentru adopratea unei politici cat mai eficiente de lucru, solida si de calitate cu riscuri minime de accident.

Contact - CERTIFICARE ISO

Free Audit-Bucuresti, Brasov, Sibiu, Pitesti
Tel/Fax: 0040 268 328.882
Mobil: 0040 748.040.000
CUI/R: J08/2497/2005; R 18031999
Cont bancar: RO 62BNRB210000056611RO01 OTP Bank SA - Brasov
Website: www.freeaudit.ro
Email: office@certificare-iso.ro

CERTIFICARE ISO - Cerere de Oferta

Formular pentru cerere de oferta in vederea certificararii ISO 9001:2008, ISO 14001, ISO 18001, ISO 22000, OHSAS.

Email

Formularul a fost trimis cu succes!Multumim pentru alegerea facuta

Promotii - Certificare ISO

Consultanta la implemenarea standardelor internationale de management ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, HACCP/22000; Preturi de la 400 euro*

ISO 22000 - Certificare

Asigurarea sigurantei si calitatii produselor alimentare este conditia obligatorie pentru supravietuirea companiilor si a producatorilor pe piata, determinind in acelasi timp o cresterea semnificativa a competitivitatii in raport cu ceilalti concurenti.ISO 22000 (Food Safety Management System) este standardul fundamental pentru managementul sigurantei alimentare. El permite fiecarei organizatii implicate direct sau indirect in lantul alimentar identificarea tuturor riscurilor precum si controlarea si inlaturarea lor intr-un mod eficient.

Consultanta ISO 9001

Obiectivele de interes ale companiei nationale FreeAudit in cazul serviciului de consultanta pentru standardului ISO 9001:2008 pornesc de la premiza particularizarii si aplicarii obiectilor standarsului ISO 9001:2008 profilului si nevoilor afacerii dumneavoastra.

Consultanta ISO 14001

Pentru a facilita si flexibiliza modul de implementare a a standardului ISO 14001, FreeAudit vine in sprijinul dumneavoastra cu un plan bine structurat, responsabil, dezvoltat pentru a corecta in timp util pozitia companiei dumneavoastra in raport cu standardul ISO 14001.

Consultanta ISO 22000

Modelul pe care compania nationala de consultanta FreeAudit vi-l propune pentru implementarea ISO 2200 sau HACCP este de natura sa confere afacerii dumneavoastra o pozitie strategica in industria alimentara. Este cunoscuta la nivel mondial obligativitatea companiilor avand legatura directa sau indirecta cu produsele alimentare( fie ca le vand, cumpara, distribuie sau prepara) de a adopta un program de siguranta alimentara in conformitate cu normele stipulate prin lege.

Consultanta OHSAS 18001

Prin implementarea standardului ISO 1800- Standardul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale satisfaceti nevoia de sanatate si siguranta la locul de munca asigurandu-va de uzul optim si conjugat al dezvoltarilor tehnologice in aceasta directie, atat in beneficiul dumneavoastra cat si al personalului angajat.

DOCUMENTE TEHNICE :: Certificare ISO 9001

Indiferent de profilul afacerii dumneavoastra trebuie sa acordati o atentie sporita documentelor cu privire la politica companie referitor la standarde, procedurile, instructiunile de lucru, rapoartele.

Consultanta Standard ISO 27001Graficul Etapelor, Certificare ISO 9001

Etapele procesului de consultanta in vederea certificarii standardelor ISO sunt: audit diagnoza de evaluare initiala a sistemului de mangement, proiectarea sistemului integrat de management, elaborarea documentatiei (forma primara), etc.

REZULTATE, Certificare ISO 9001

Reducerea pana la eliminare a golurilor din activitatea companiei dumneavoastra in raport cu piata pe care va desfasurati activitatea dar si cu pietele potentiale. Imbunatatirea vectorilor de crestere si dezvoltare Imbunatatirea timpilor de lucru Reducerea costurilor fara ca aceasta sa aiba un impact asupra calitatii. Extragerea valorii pana atunci ascunse printr-o mai buna administare a bugetului si activitatilor desfasurate Imbunatatirea raportului intre cresterea veniturilor si cresterea globala Validarea propriei stategii cu date concrete,un control al bugetului performant.

TIMPI DE LUCRU, Certificare ISO 9001

FreeAudit are experienta necesara performarii unui serviciu de consultanta eficient pe axa timpului. Durata procesului de consultanta este variabila in functie de natura si activitatea companiei dumneavoastra, in functie de natura standardului pe care vreti sa-l implementati, de masurile care trebuie luate, motiv penru care inscrierea pentru auditul de certificare poate veni si la un interval de 6 luni de la demararea procedurii de consultanta.

De ce Consultanta ISO

Un serviciu de consultanta, un consultant va ajuta la planificarea proiectului, la interpretarea corecta a standardului, sa va incadrati optim in graficul de timp, asigurandu-va impartialitatea modului in care s-au desfasurat etapele de implementare a standardului.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (I.S.O.)

I.S.O. este o organizatie non-guvernamentala: membrii sai nu sunt, ca in cazul sistemului Natiunilor Unite, delegatii ale guvernelor nationale. Cu toate acestea, I.S.O. ocupa o pozitie speciala intre cele doua sectoare- privat si public.

ISO CADRU LEGAL

Legislatia in vigoare privind siguranta produselor alimentare, calitatea in constructii, securitatea generala a produselor, privind evaluarea conformitatii produselor, etc.

Evaluari de Riscuri

Evaluari de Riscuri

LINK-URI UTILE

LINK-URI UTILE