certificare-iso
  Cautare pe site

De ce Consultanta ISO

Fiecare dintre dumneavoastra v-ati intrebat cel putin o data "De ce sa apelati la un Serviciu de Consultanta ISO?".

Fie ca ati gasit un raspuns care sa va multumeasca, fie ca sunteti inca in cautarea lui, expertiza in consultanta ISO FreeAudit, a raspuns pozitiv provocatoarei intrebari subliniind in cele ce urmeaza ratiunile de baza pe care dumneavoastra le puteti lua in considerare atunci cand va ganditi la un serviciu de consultanta in vederea certificarii ISO.   Astfel un serviciu de consultanta/un consultant:

 • Va ajuta la planificarea proiectului

  O implementare eficienta incepe cu dezvoltarea unui plan solid. Un consultant distinge intre aspectele asupra carora trebuie sa se insiste si sa se lucreze si aspectele care sunt deja pe pozitii si nu necesita o atentie deosebita. Deasemenea un consultant va face o estimare precisa cu privire la timpii ce trebuie alocati indeplinirii fiecarei faze din procesul de certificare.

 • Va ajuta la interpretarea corecta a standardului

  Un consultrant care cunoaste si intelege cerintele standardului, economiseste timp evitand canalizarea efortului spre arii si actvitati pe care standardul nu le cere sau mai important, evita ca lucrurile sa fie facute in asa fel incat ele sa nu indeplineasca cerintele stipulate prin standard.

 • Va perimte sa beneficiati de experienta

  Apeland la un consultant puteti incepe imediat procesul de implementare, nefiind nevoie sa invatati anumite lucruri de unul singur sau din greseli proprii.

 • Sa va incadrati in timp util in grafic

  Un consultant lucreaza atat cu dumneavoastra cat si cu comisia de certificare ISO asigurandu-se ca munca se desfasoara in parametrii de timp pre-stabiliti.

 • Serviciul unui consultant garanteaza impartialitatea

  In procesul de comunicare dintre organizatie si organismul de certificare consultantul este o garantie a modului impatial in care s-au desfasurat fazele de implementare a standardului.

Pentru mai multe informatii cu privire la importanta serviciilor de consultanta pe problema standardelor ISO consultati resursele:


Standarde: